Tepebağ Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 03223511749
WEB http://tepebaganadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Tepebağ Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No16 SEYHAN/ADANA
VİZYON : Öğrencilerimizin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, özgüvenli olmalarını, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bilgi toplumunun gereksinimi olan araştırmacılar olarak yetişmelerini, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
MİSYON : Çağdaş, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan ve pozitif düşünen bireyleri, bilgiye ulaşma yollarını öğreterek yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 da ders başlar.15:40 da ders biter.
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil : Okulumuzda İngilizce ve Almanca dersleri yabancı dil olarak okutulmaktadır.
Isınma : Klima.
Servis : Okulumuz Adananın merkezinde olduğu için ulaşım her yönden sağlanmaktadır.
Ulaşım : Şehrin her yerinden metro,otobüs ve dolmuşlarla ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Tepebağ Mahallesi Cemel Gürsel Caddesi No:16 SEYHAN ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl ve İlçe Merkezine 0 km mesafededir.Şehrin kalbindedir.Tarihi Tepebağ Höyüğü´nün üzerine kurulmuş, eski Adana´ya hakim bir konumdadır.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 13 Şube bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :